Commercial content | New Customers Only | 18+

Met sportweddenschappen kunt u niet alleen kleine geldbedragen winnen, maar een heel fortuin. We laten je een paar ongelooflijke voorbeelden zien!

 

Een paar interessante overwinningen:
Deze lijst is waarschijnlijk niet volledig, omdat het niet mogelijk is alle grote overwinningen te verzamelen, maar een van de volgende is zeker het vermelden waard: een heer genaamd Adrian Hayward die in 2005 60.000 gulden wedde dat Xavi Alonso buiten zijn eigen helft een doelpunt zou maken. Het lukte niet, maar onze speler liet zich niet afschrikken en probeerde het opnieuw in 2006, toen Liverpool tegen Luton Town speelde in de derde ronde van de FA Cup. Tegen die tijd had hij een doelpunt gemaakt op eigen helft en naast het succes van Liverpool verdiende Hayward £8m aan één punt.

Maar laten we naar de grote successen gaan. Een man genaamd Mick Gibbs slaagde erin 150 miljoen te winnen op een 15-wedstrijden ticket voor slechts 100 gulden door elk spel te winnen en geen van hen had bijzonder lage kansen. Na de eerste 14 wedstrijden hoefde hij alleen nog maar de wedstrijd te winnen waarin Bayern München Valencia versloeg in de finale van de Champions League. De Duitsers wonnen op strafschoppen en Gibbs, die zijn brood verdient als professionele gokker, had een van zijn grote overwinningen, waarvan hij er in het verleden verschillende heeft gehad. Wat andere sporten betreft, lijkt het nog steeds ongelooflijk dat in 1996 een man 20.000 gulden wedde dat een jockey alle zeven races op Ascot zou winnen. hij deed dit

Andere grote overwinningen:
Een anonieme gokker maakte een fortuin in Malta met een van de hoogste trekkingsnummers bij William Hill. Hij wedde 19 wedstrijden voor slechts 250 gulden. En ze werkten allemaal! Zijn winst op dat ticket bedroeg meer dan tweehonderd miljoen gulden! En om niet alleen onbekende namen te noemen, maar ook Charles Barkley. De voormalige NBA-ster heeft ook enkele zeer gedenkwaardige sportweddenschappen afgesloten. Hij won niet met kleine en grote weddenschappen, maar probeerde te winnen met grote weddenschappen. In 2002, bijvoorbeeld, wist hij $800.000 te winnen op een weddenschap van $500.000 dat de verliezende New England Patriots de NFL zouden winnen.
Mike Chuck’s naam is geen onbekende in de wereld van sportweddenschappen, maar één van zijn succesvolle weddenschappen heeft zijn naam voor altijd in de geschiedenisboeken geschreven. In 2003, wedde Futter op zijn paard, Monty’s Pass, in een paardenrace. Het paard liet hem niet in de steek en leverde hem honderdduizenden ponden op voor de eerste plaats. Natuurlijk was dit omdat het paard allesbehalve een favoriet was. Een man wedde 180 gulden op zeven winnaars van paardenrennen en won 350 miljoen gulden door ze allemaal te winnen. Bovendien nam de man niet de moeite om zijn ticket of zijn resultaten te controleren. Toen hij naar het loterijbureau ging om zijn volgende weddenschap te plaatsen, kreeg hij te horen

De grootste aller tijden:
De twee leiders op de lijst van grootste overwinningen worden bezet door twee Amerikaanse spelers. In 2015 plaatste Dave Oancea, of Vegas Dave zoals hij beter bekend is, een weddenschap dat de Kansas City Royals het kampioenschap van de American Professional Baseball League (MLB) zouden winnen bij de start van het seizoen. De bookmaker beloofde 30 keer het geld. Dave besloot niet te ver te gaan en zette $140.000 in op de uitkomst, verdeeld over 15 verschillende sites, maar geen enkele bookmaker ging er op in. En nadat Kansas dat seizoen won, hadden we nog 800 miljoen over. En dan is er nog de legendarische winst en weddenschap van een van de meest succesvolle sportwedders aller tijden, Billy Walters. In 2010 wedde de tipgever 3,5 miljoen dollar, of meer dan 1 miljard pond, dat de New Orleans Saints de Colts zouden verslaan in de Super Bowl. Hij slaagde erin, waardoor hij een grote som geld mee naar huis kon nemen. Walters is het perfecte voorbeeld dat sportweddenschappen niet alleen om geluk draaien. Hij heeft de langste winning streak in sportweddenschappen.