Ladbrokes Promocode

Live bets Ladbrokes: streaming, aanbod en mobiele applicatie

20 november 2021
par Evi

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Ladbrokes is één van de grootste bookmakers op de markt. Hoe kun je een live bet plaatsen en live uitzendingen volgen bij Ladbrokes? Wij informeren je over de live bets Ladbrokes, het aanbod aan weddenschappen. 

ladbrokes live

Hoe kun je live bets Ladbrokes streamen?

Hoe krijg je toegang tot het streaming platform?

Om de live betting te kunnen volgen via het streaming platform van Ladbrokes dien je de volgende stappen te volgen:

 1. Registreer je via de website van Ladbrokes door je persoonlijke gegevens in te vullen of door middel van het invullen van een Ladbrokes promotiecode.
 2. Log in op je account en plaats een weddenschap.
 3. Ga naar de tab ‘live’ en volg je favoriete wedstrijd.

live betting ladbrokes

Voorwaarden en condities

Om een live wedstrijd te kunnen volgen, moet je een geregistreerde gebruiker zijn van Ladbrokes. Daarnaast moet je ook een positief saldo hebben op je account of een weddenschap geplaatst hebben in de laatste 24 uur. Wil je dus een evenement bekijken dan moet je er ook minstens 1 live bet plaatsen van 0,50 €.

Systeemvereisten

Wil je graag live weddenschappen plaatsen of volgen via je mobiele toestel? Dan kun je de Ladbrokes app downloaden. Het nadeel is dat enkel gebruikers van iOS de Ladbrokes app kunnen downloaden. Voor Android gebruikers is deze optie er nog niet. Zij kunnen wel spelen op de mobiele versie van de website van Ladbrokes.

iOS gebruikers dienen versie iOS 10.0 of later te hebben. De Ladbrokes app is compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Je moet minstens 20.5 MB vrij hebben op je apparaat om te app te kunnen downloaden. Een minpuntje is dat de Ladbrokes app enkel in het Engels, Zweeds en Duits beschikbaar is.

Je kun genieten van de live streaming via de app. De volgende sporten zijn beschikbaar:

 • Paardenrennen
 • Greyhounds
 • Tennis
 • Een grote verscheidenheid aan voetbalwedstrijden

Je kan live grafieken en statistieken bekijken zodat je alle informatie hebt om een slimme gok te wagen. Je kunt live bets plaatsen en een uitbetaling doen zonder dat je daarvoor de live stream hoeft te onderbreken.

Live betting Ladbrokes: op welke sporten en evenementen kun je wedden

Sporten voor live bets Ladbrokes

Als je live wedt, sluit je een weddenschap af terwijl de wedstrijd bezig is. Bij voetbal kun je bijvoorbeeld tot de 89ste minuut wedden. Live weddenschappen zorgen ervoor dat de wedstrijd extra spannend wordt. Bovendien wedden veel mensen graag live om het verlies van eerder gemaakte weddenschappen te beperken.

Terwijl je gebruik maakt van de Ladbrokes TV streaming dienst, kun je live weddenschappen plaatsen. Er zijn een hele reeks sporten waarop je live kan wedden:

 • Voetbal
 • Tennis
 • Basketbal
 • Ijshockey
 • Snooker
 • Golf
 • Australian Football

Wat voetbal betreft, kun je bijna alle mogelijk competities van Europa en de rest van de wereld vinden.

live betting ladbrokes streaming

Soorten weddenschappen

Tijdens de live bets kun je bijna alle soorten weddenschappen afsluiten die je ook beschikbaar hebt vóór de wedstrijd: handicap wedstrijden, gele kaarten enzovoort. Je kan bijvoorbeeld op voorhand wedden op winst voor een bepaald team. Wanneer dit team na 10 minuten al een achterstand heeft, kun je tijdens de live weddenschap nog inzetten op het andere team om zo je verlies wat in te perken. Live betting geeft een heel andere dimensie aan wedden op sporten.

Hoe kun je live wedden: onze tips

1. Bereid je goed voor

Een goede voorbereiding is belangrijk om je kansen goed te kunnen inschatten. Wil je graag inzetten op een team? Kijk dan eerst eens naar de laatste wedstrijd die ze gespeeld hebben. Was dit een goede match? Op basis daarvan kun je een betere inschatting maken voor de huidige wedstrijd waarop je wilt inzetten.

2. Plaats je weddenschap op het juiste moment

De noteringen zijn heel wisselend omdat ze gaan over een wedstrijd die zich voordoet op dit moment. Het kan dus nuttig zijn om je weddenschap nog even uit te stellen. Als je bijvoorbeeld wilt inzetten op een doelpunt voor de uitploeg, dan is het niet verstandig om dit te doen op het moment dat de thuisploeg een vrije trap gaat nemen. Wacht dan even tot na dit moment.

3. Leg jezelf een maximum budget op voor elke wedstrijd

Zet nooit meer in dan je je eigenlijk kan veroorloven. Je hebt namelijk ook altijd een kans om te verliezen. Bepaal dus op voorhand hoeveel je kan inzetten en overschrijdt dit bedrag niet. Verdeel je inzetten ook steeds goed op verschillende kleinere inzetten. Op die manier kun je je kansen verhogen.

Heb je vragen of problemen bij live bets Ladbrokes? Neem dan contact op met de klantendienst

live betting ladbrokes klantenservice

Indien je nog met vragen zit of problemen hebt bij de live bets Ladbrokes, kun je steeds contact opnemen met de klantendienst. Dit kun je doen op verschillende manieren:

 • Via die live chat op de website
 • Telefonisch op het nummer: 08 004 96 59
 • Per e-mail naar help@ladbrokes.be

De medewerkers van de klantendienst van Ladbrokes zijn elke dag bereikbaar tussen 08:00 – 23:00.

 • Spelen en wedden op Ladbrokes

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp