Ladbrokes Promocode

Ladbrokes sport: onze mening over het aanbod, de odds en mobiele app

20 januari 2022
par Evi

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Ladbrokes sport is één van de beste Belgische bookmakers. Je kunt er wedden op talloze sporten. Hieronder geven we onze mening over het aanbod, de odds, live streaming, mobiele app, betaalopties en klantenservice.

In de onderstaande tabel vind je onze scores van Ladbrokes sport:

Ladbrokes sportOnze score
Aanbod weddenschappen4,5/5
Odds4/5
Streaming/live wedden4/5
Mobiele app4/5
Betaalopties4/5
Klantenservice4/5
Registreer je

ladbrokes sport

Aanbod weddenschappen – 4,5/5

Het aanbod aan weddenschappen is bij Ladbrokes sport op zijn minst indrukwekkend te noemen. Welke sport je ook verkiest, je kunt het terugvinden in het aanbod op de website van deze bookmaker.

Voetbal staat op nummer één met tientallen competities uit binnen- en buitenland. Daarnaast zijn er nog een heleboel andere sporten waarop je kan inzetten. Denk maar aan tennis, basketbal, darts, handbal, volleybal, golf en nog veel meer.

Ladbrokes weddenschappen

Ladbrokes sport onderscheidt zich van de rest door ook Franse paardenrennen aan te bieden. Dit is een sport die bij vele andere aanbieders niet beschikbaar is. Bovendien kun je ook op andere evenementen wedden zoals politiek. In de rubriek ‘ontspanning’ vind je onder meer uitreikingen, tv-shows en films terug.

Het aanbod weddenschappen is bij Ladbrokes sport zeker voldoende. Vrijwel elke speler kan hier zijn gading vinden, zelfs als je niet op sporten wilt wedden. Alle bekende en minder bekende sporten worden hier aangeboden en ook evenementen die niet aan sport gelinkt zijn.

De odds van Ladbrokes Sport – 4/5

Als we naar de odds van Ladbrokes gaan kijken, kunnen we geen opvallende zaken opmerken. De noteringen liggen vrijwel gelijk met de noteringen van de meeste andere bookmakers. Er zijn slechts kleine verschillen per wedstrijd en per bookmaker. De odds liggen eigenlijk helemaal in lijn met die van de concurrentie.

Hieronder geven we een voorbeeld van de noteringen van Ladbrokes en Bwin. Er zijn slechts kleine verschillen merkbaar. Dit is het geval bij de meeste wedstrijden. De odds van Ladbrokes zijn gelijk of net iets hoger dan de meeste andere bookmakers.

Ladbrokes:

Ladbrokes sport noteringen voetbal

 

 

Bwin:

Ladbrokes sport odds voetbal

Streaming/live wedden – 4/5

Via het live platform van Ladbrokes sport kun je ook live inzetten op de verschillende wedstrijden. Als je wilt zien welke wedstrijden er momenteel live worden uitgezonden, hoef je enkel op de tab ‘live’ te klikken. Je zult merken dat de meeste live wedstrijden over voetbal gaan. Er worden echter nog tal van andere sporten live aangeboden waaronder tennis, basketbal, volleybal en ijshockey.

Om te kunnen wedden op een live wedstrijd, moet je je eerst registreren bij Ladbrokes met de Ladbrokes promo code. Na je registratie moet je er ook nog voor zorgen dat er geld staat op je speelrekening. Dit kun je eenvoudig doen door een storting over te maken. Als je een positief speelsaldo hebt, kun je onbeperkt wedstrijden live bekijken en live inzetten.

Ladbrokes sport live wedden

De kwaliteit van het live platform is bovendien uitstekend. De beeldkwaliteit is erg helder en alles verloopt ook zeer vloeiend. Het is wel belangrijk dat je zelf over een goede internetverbinding beschikt. Indien dat het geval is, zul je geen problemen ondervinden.

Mobiele app – 4/5

De mobiele app van Ladbrokes kun je downloaden in de App Store en Google Play voor Android. De app biedt tal van interessante mogelijkheden voor mobiele gebruikers. Zo kun je onder meer prematch en live weddenschappen plaatsen via de app. Daarnaast kun je statistieken bekijken, notificaties ontvangen en op een vlotte manier geld overmaken op je account.

Het aanbod aan sporten op de app is vrijwel even uitgebreid als het aanbod op de desktop. Dit is erg handig voor spelers die graag op elk moment via hun smartphone of tablet willen gokken op hun favoriete wedstrijden.

Ladbrokes mobiele app

Een klein nadeel is dat de mobiele Ladbrokes app momenteel enkel in het Engels beschikbaar is.

Betaalopties Ladbrokes sport – 4/5

Zonder een positieve speelrekening, kun je geen weddenschappen plaatsen. Het is dan ook belangrijk voor de speler om op een vlotte en snelle manier een betaling te kunnen doen. Ladbrokes houdt rekening met ieders voorkeuren en biedt verschillende opties aan om te storten:

  • Bancontact
  • PayPal
  • Neteller
  • Skrill
  • Paysafecard
  • Sofort Banking

Ladbrokes betaalopties

Als je een storting overmaakt op je account, zullen daar geen kosten voor worden aangerekend door Ladbrokes. Bovendien beschik je onmiddellijk over je geld en kun je meteen aan de slag gaan op de website. Wat ons betreft zijn er zeker voldoende mogelijkheden om een storting te doen.

Je kunt er bovendien ook op rekenen dat de uitbetalingen vlot geregeld worden. Na goedkeuring van je aanvraag, zal het geld binnen enkele werkdagen op je bankrekening worden overgeschreven.

Klantenservice – 4/5

De website van Ladbrokes sport is erg duidelijk. Als je het aanbod wilt bekijken en inzetten op een sport heb je meestal geen verdere uitleg nodig. Alle informatie wordt immers op een transparante manier weergegeven. Bovendien kun je ook altijd gaan kijken in de Hulp-sectie. Hier worden de meest gestelde vragen beantwoord.

Natuurlijk kan het gebeuren dat je toch rechtstreeks met een medewerker wilt praten. Dit kan uiteraard ook via de volgende kanalen:

  • E-mail: help@labrokes.be
  • Tel: 0800 49 659
  • Live chat

De operatoren van Ladbrokes zijn elke dag bereikbaar tussen 8:00 en 23:00 uur. Ze werken erg efficiënt en professioneel. Wil je zo snel mogelijk geholpen worden? Maak dan gebruik van de gratis live chat.

Ladbrokes sport onze eindscore – 4/5

Onze eindscore over Ladbrokes sport is zeer positief. Deze bookmaker scoort dan ook hoog op vrijwel alle punten. Wij zijn erg onder de indruk van het aanbod aan verschillende sporten. Je kunt bovendien ook vlot live weddenschappen plaatsen of gewoon een live wedstrijd bekijken via het live platform.

Een mobiele app mag vandaag de dag natuurlijk ook niet ontbreken. En ook daar heeft Ladbrokes aan gedacht met een app die vlot kan gedownload worden op apparaten van Android en iOS. Bovendien kun je op elk moment een storting overmaken op je account via één van de vele betaalopties. Zit je nog met vragen? Neem dan contact op met de klantenservice van Ladbrokes sport. De medewerkers van deze bookmaker staan je op een vriendelijke en snelle manier te woord.

Een klein minpuntje is dat de mobiele app enkel in het Engels beschikbaar is en dat je enkel gebruik kan maken van het live platform als er geld op je speelrekening staat.

  • Spelen en wedden op Ladbrokes

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp