Ladbrokes Promocode

Ladbrokes wielrennen: aanbod, mobiele app, live wedden

11 januari 2022
par Evi

Commerciële inhoud | Alleen nieuwe klanten | 18+

Ladbrokes wielrennen is een prima keuze voor de liefhebbers van deze sport. Voetbal is altijd enorm populair om op te gokken, maar ook wielrennen is alsmaar meer in trek bij online gokkers. Op deze pagina nemen wij alle aspecten van Ladbrokes wielrennen onder de loep. 

Ladbrokes wielrennenVoordelenSchrijf je in
🚴 AanbodGrote en kleine rondes en verschillende wedmogelijkheden
📺 Live wedden/streamenLive streamen voor geregistreerde gebruikers, Cash-Out-functie
📱 Mobiel weddenAndroid, iOS en Windows
📞 KlantenserviceNederlands, Engels en Frans

ladbrokes wielrennen

Ladbrokes wielrennen aanbod

Ladbrokes is één van de grootste bookmakers van België en dat merk je ook aan het aanbod. Mensen die graag kijken naar wielrennen, kunnen er baat bij hebben om een gokje te wagen op de eventuele winnaar. Wedden op wielrennen is erg spannend en veelzijdig. Bij Ladbrokes wielrennen krijg je enorm veel keuze om in te zetten op wielrennen:

  • WK mannen wielrennen
  • Tour de France
  • Vuelta
  • Giro d’Italia,…

Bij deze bookmaker kun je niet alleen wedden op grote rondes, maar ook op ééndaagse koersen. Daarnaast kun je bij Ladbrokes wielrennen verschillende soorten weddenschappen plaatsen. Zo kun je inzetten op de winnaars van de rit, de winnaars van het puntenklassement, de drager van de gele trui, wie de bolletjestrui bemachtigt, wie de tijdrit wint, etc.

Ladbrokes wielrennen wedden

Om op Ladbrokes wielrennen te kunnen inzetten, moeten spelers er eerst voor zorgen dat ze ingeschreven zijn. Dit kan heel eenvoudig door op de homepage op de knop ‘registreer’ te klikken en daar de verdere stappen te volgen.

Wij zijn zeker onder de indruk van het aanbod van Ladbrokes wielrennen. Wie dacht dat je bij deze bookmaker vooral op voetbal kon wedden, heeft het mis. Ook het aanbod wielrennen is erg uitgebreid met tal van gokmogelijkheden.

Live wedden/streamen op wielrennen

Een wedstrijd wielrennen is heel onvoorspelbaar. Ook al ben je goed op de hoogte van de sterke en zwakke punten van de wielrenners, dan kun je nog voor verrassingen komen te staan. Door onverwachte valpartijen en verschillen in het terrein, kan een wedstrijd een onvoorziene wending nemen. Dit maakt live wedden natuurlijk des te spannender.

Live wedden op wielrennen is zeker mogelijk bij Ladbrokes. In het live overzicht van deze bookmaker kun je meteen zien welke wedstrijden er op dit moment lopen. Via het streaming center van Ladbrokes kun je de wedstrijden helemaal live bekijken en krijg je de mogelijkheid om een gokje te plaatsen. De live weddenschappen zijn enkel toegankelijk voor geregistreerde gebruikers die beschikken over een positief speelsaldo.

Ladbrokes wielrennen live

Een interessante functie die goed van pas kan komen tijdens het live wedden is de Cash-Out-functie. Met deze functie kun je vroegtijdig je weddenschap terugtrekken en zo een groter verlies beperken. Als je bijvoorbeeld ziet dat het misgaat tijdens de live wedstrijd, kun je via de Cash-Out nog een deel van je verlies beperken.

Mobiel wedden

Spelers die onderweg zijn, willen natuurlijk ook niets missen van de wedstrijd. En dat hoeft ook niet dankzij de mobiele app van Ladbrokes. Via de app kun je zowel voor als tijdens de wedstrijd een inzet plaatsen. De app is eenvoudig te downloaden op toestellen van Android, Windows en iOS.

De Ladbrokes mobiele app is overzichtelijk en handig in gebruik. Het aanbod is ongeveer even uitgebreid als het aanbod op de desktop-versie. Je kunt eenvoudig inloggen op je account en een inzet doen op een wedstrijd naar keuze.

Klantenservice

Zijn er nog zaken die niet helemaal duidelijk zijn over Ladbrokes wielrennen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice. Je kunt rechtstreeks in contact komen met een operator van Ladbrokes op de volgende manieren:

  • Telefonisch op het gratis nummer: 0800 496 59
  • Per e-mail naar: help@ladbrokes.be
  • Via de live chat op de website

De medewerkers van Ladbrokes zijn bovendien bereikbaar in drie verschillende talen: Engels, Nederlands en Frans.

Ladbrokes klantenservice

Ladbrokes wielrennen: conclusie

Ladbrokes wielrennen is een echte aanrader voor de liefhebbers van de wielersport. Je kunt zowel op grote als op kleine rondes inzetten en dit voor aanvang van de wedstrijd of live via het streaming center. Voor mobiele gebruikers is er bovendien een praktische mobiele app die eenvoudig in gebruik is en kan geïnstalleerd worden op vrijwel alle toestellen.

Wij kunnen dus besluiten dat Ladbrokes wielrennen een uitstekende keuze is zowel voor spelers die inzetten via de desktop als voor spelers die liever mobiel spelen. Deze bookmaker beschikt over een modern platform dat voorzien is van de nieuwste technologie zodat je als speler gegarandeerd een aangename gokervaring hebt.

  • Spelen en wedden op Ladbrokes

Casino +21 Sportweddenschappen +18 Gok met mate ! Gokhulp